Имаше и един друг колега като тебе дето ги виждаше повече ама се оказа че не са толкоз. Ама както и да е твоята ше да е поръчкова....Спирам да пиша.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос отностно светлина на таблото на Alfa 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от LordPJ Покажи съобщениеНаистина ще е най-добре една диагностика да си направи колегата. Аз казвам какво се окза при мен при диагностиката и че при опит за изчистване на грешката тя си остава.
Old Fox не знам дали всички са с толкова, но при мен са 10- поне аз до толкова успявам да ги видя, иначе в книжката пише че са 12!
Също може да е грешка и да имаш хлабава връзка на някой от еърбеците,за това е хубаво една свястна диагностика-Казвам СВЯСТНА защото не винаги определената тестова апаратура ще хване грешката.
Comment
-
пичови, тия дека имат двайнстях еърбега да се строят и да ги водя дружно некъде
стегнете се малко бе, че голем смех с тия коли е настал си ебало мамата просто
станахте бетер като Г2 дето издухва порше
12 еърбега май ес риишли
ако некой месот еърбеци брои табелките къде пише срс на них мое и къде 20 да ги докараНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Аз не мисля да споря.
1. Просто така пише във книжката, а и така ми казаха на диагностиката.
2. Не гледам надписите SRS защото са 16!
3. Колата не е поръчкова, а си е базов стандартен модел.
4. Не е трилитрова, а е 1.6 105 к.с., а и аз самият не знам защо са сложили токова при положение че е толкова слабичка.
5. И не съм седнал да се хваля и фукам пред някого, а просто се опитвам да помогна на колегата който има проблем, всичко останало са безмислени приказки!
Comment
-
Първоначално публикувано от LordPJ Покажи съобщениеАз не мисля да споря.
1. Просто така пише във книжката, а и така ми казаха на диагностиката.
2. Не гледам надписите SRS защото са 16!
3. Колата не е поръчкова, а си е базов стандартен модел.
4. Не е трилитрова, а е 1.6 105 к.с., а и аз самият не знам защо са сложили токова при положение че е толкова слабичка.
5. И не съм седнал да се хваля и фукам пред някого, а просто се опитвам да помогна на колегата който има проблем, всичко останало са безмислени приказки!
я снимай книжката))
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Съвсем добросъветно и отговорно заявявам, че ми е адски любопитно да я видя тая книжка. Айде колегата да пусне страничката дето пише колко са еърбезите.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
Comment