Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос отностно светлина на таблото на Alfa 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имаше и един друг колега като тебе дето ги виждаше повече ама се оказа че не са толкоз. Ама както и да е твоята ше да е поръчкова....Спирам да пиша.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от LordPJ Покажи съобщение
      Наистина ще е най-добре една диагностика да си направи колегата. Аз казвам какво се окза при мен при диагностиката и че при опит за изчистване на грешката тя си остава.

Old Fox не знам дали всички са с толкова, но при мен са 10- поне аз до толкова успявам да ги видя, иначе в книжката пише че са 12!
      Има с 4 10 и 12 еърбега.Когато ти свети крушката за него не очаквай да се отвори и един дори.
      Също може да е грешка и да имаш хлабава връзка на някой от еърбеците,за това е хубаво една свястна диагностика-Казвам СВЯСТНА защото не винаги определената тестова апаратура ще хване грешката.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

пичови, тия дека имат двайнстях еърбега да се строят и да ги водя дружно некъде
        стегнете се малко бе, че голем смех с тия коли е настал си ебало мамата просто
        станахте бетер като Г2 дето издухва порше
        12 еърбега май ес риишли

ако некой месот еърбеци брои табелките къде пише срс на них мое и къде 20 да ги докара
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аз не мисля да споря.
          1. Просто така пише във книжката, а и така ми казаха на диагностиката.
          2. Не гледам надписите SRS защото са 16!
          3. Колата не е поръчкова, а си е базов стандартен модел.
          4. Не е трилитрова, а е 1.6 105 к.с., а и аз самият не знам защо са сложили токова при положение че е толкова слабичка.
          5. И не съм седнал да се хваля и фукам пред някого, а просто се опитвам да помогна на колегата който има проблем, всичко останало са безмислени приказки!

Comment

Първоначално публикувано от LordPJ Покажи съобщение
            Аз не мисля да споря.
            1. Просто така пише във книжката, а и така ми казаха на диагностиката.
            2. Не гледам надписите SRS защото са 16!
            3. Колата не е поръчкова, а си е базов стандартен модел.
            4. Не е трилитрова, а е 1.6 105 к.с., а и аз самият не знам защо са сложили токова при положение че е толкова слабичка.
            5. И не съм седнал да се хваля и фукам пред някого, а просто се опитвам да помогна на колегата който има проблем, всичко останало са безмислени приказки!

я снимай книжката ))
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

И кажи къде ти е правена диагностиката

Comment

Сервиз ЮВЕ - Симеоновско шосе до автокъща А2 - успех!

Comment

Ха мерси. Дай да видим и книжката пор фавор.

Comment

Съвсем добросъветно и отговорно заявявам, че ми е адски любопитно да я видя тая книжка. Айде колегата да пусне страничката дето пише колко са еърбезите.

Comment

Working...
                    X